Michelin Alpin 6

195/65 R15
€84.61 HRK 637.49
€80.38 HRK 605.62
Gotovinom poštaru ili u poslovnici. Opcija na zadnjem koraku kupovine.
Dostava2-5 radna dana
Marka MICHELIN
Broj artikla00073
 • Brza dostava
  Dostava u cijeloj Hrvatskoj
 • Podrška
  obratite nam se za sve
 • 100% sigurno
  Sigurni načini plaćanja
 • Vruća ponuda
  Jedan od najvećih lagera

Budući da smatramo da je mobilnost neophodna za ljudski razvoj, strastveno stvaramo inovacije da bismo je učinili sigurnijom, učinkovitijom i boljom za okoliš. Najvažnije nam je korisnicima ponuditi bezuvjetnu kvalitetu i tome smo potpuno predani. Budući da smatramo da svi mi zaslužujemo osobno ispunjenje, želimo omogućiti svima da budu najbolji što mogu i da naše razlike učine vrijednom prednošću. Ponosni smo na svoje vrijednosti poštovanja korisnika, ljudi, dioničara, okoliša i činjenica i svi dijelimo pustolovinu bolje mobilnosti za sve.

Postojeći europski propisi koji se odnose na pneumatike propisuju mjerenje performansi kočenja na mokroj podlozi samo novih pneumatika. Međutim, kroz cijeli radni vijek pneumatika ova razina performansi koja je kritična za sigurnost se smanjuje. Mnogi proizvođači projektiraju pneumatike koji su sigurni do indikatora trošenja (1,6 mm), no ništa ne sprečava prodaju pneumatika čiji put kočenja se može značajno produžiti tijekom njihove uporabe. Kao mjera opreza, ovaj nedostatak propisa o performansama istrošenih pneumatika može potaknuti profesionalce i korisnike da skinu pneumatike prije nego dosegnu zakonom ograničenu granicu trošenja.  

Michelin suspending production at some European plants | Tire Business

Svojstva gume

Sezona
Zimske
Load Index
91
Indeks brzine
T
Class
C1

Dimenzije

Širina
195
Visina
65
Promjer gume
15

Učinkovitost gume

Prijanjanje gume
B
Potrošnja goriva
C
Noise
B
Sve Informacije o proizvodu (specifiakcija i opis) služe samo za referencu i temelje se na najnovijim informacijama dostupnim u vrijeme objave. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Felga nije uključena u cijenu gume osim ako nije drugačije navedeno. Montaža nije uključena u cijenu.

Trenutno smo u procesu postavljanja informacijskog lista za ovaj proizvod. Možete ga ručno pronaći ovdje.
INCH daje jamstvo od 12 mjeseci na ovaj proizvod. Više o jamstvu ovdje.
Povrat ovog artikla je moguć u roku od 14 dana od dana primitka artikla ne navodeći za to razlog. Više o povratima ovdje.

Povezani artikli

Istaknuti artikli