UVJETI DOSTAVE

INCH d.o.o. koristi usluge Hrvatske Pošte za dostavu svojih paketa.

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje Vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

Trošak dostave bit će iskazan u košarici uz cijene proizvoda.

DEFINICIJA PAKIRANJA

AUTO GUME 1 - 4 kom / paket

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od oštećenja u transportu.

Roba je osigurana i od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi Prodavatelj mogao osigurati pronalazak pošiljke ili poslati zamjensku.

Rok isporuke ovisi o raspoloživosti artikala na lagerima glavnih uvoznika. Kontaktirajte nas kako bismo mogli precizirati rok isporuke.

Kupac može preuzeti robu osobno u našoj poslovnici. U tom slučaju potrebno je pričekati obavijest prodavatelja da je roba pripremljena za isporuku.

Adresa dostave može biti bilo koja adresa u Hrvatskoj po Vašoj želji.

Za točnost podataka o dostavi, adresi i kontakt telefonu odgovoran je isključivo kupac, odnosno naručitelj. INCH d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju netočnih podataka niti posljedica koje eventualno to može prouzročiti.

Zadnje osvježeno: Rujan 2022.