Continental PremiumContact6

195/65 R15
€93.75 HRK 706.36
€89.06 HRK 671.04
Gotovinom poštaru ili u poslovnici. Opcija na zadnjem koraku kupovine.
Dostava2-5 radna dana
Marka CONTINENTAL
Broj artikla00035
 • Brza dostava
  Dostava u cijeloj Hrvatskoj
 • Podrška
  obratite nam se za sve
 • 100% sigurno
  Sigurni načini plaćanja
 • Vruća ponuda
  Jedan od najvećih lagera

Continental

Od svog osnivanja 1871. godine, Continental radi na ostvarenju jednog cilja: Dovesti sigurnost na cestu bez kompromisa u pogledu udobnosti i zadovoljstva vožnje. Od prve gume s uzorkom u gaznoj površini na svijetu, do vizionarske gume eContact i naših inovacija u području sigurnosti u svijetu automobilizma, već više od 150 godina mi neprestano razvijamo našu stručnost u području mobilnosti, transporta i procesiranja. Dok čitate ove retke, više od 240.000 visokokvalificiranih zaposlenika u 61 zemlje rade na tom cilju. 

Image

 

Prije nego što neka od Continentalovih inovacija krene u proizvodnju, ona se najprije intenzivno testira. Već postojeće, kao i nove metode testiranja, jamče podesnost proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Continental koristi i razvija sve napredniju mjernu tehnologiju za testiranje kako bi se naposlijetku došlo do zrelih i optimiziranih proizvoda.  

 

Mi vršimo testiranja radi vaše sigurnosti - širom svijeta.

Tijekom cijele godine mi uvijek ponovo dokazujemo da nema ograničenja na našim lokacijama za testiranje u SAD-u, Novom Zelandu, Švedskoj, Španjolskoj i, posljednje, ali ne manje važno, na našoj domaćoj stazi u blizini Hanovera, na Contidromu  – koja je također tražena referentna staza kod nezavisnih stručnjaka.  

Svaka od naših zimskih i ljetnih guma iz bilo kojeg dijela svijeta je, dakle, testirana u svim vrstama vremenskih uvjeta i uvjeta na cesti. Samo se po sebi razumije da se sve to odvija upotrebom najmodernijih metoda testiranja i mjerne tehnologije.  

 

Svake godine testira se 140,000 guma na prijeđenih ukupno 200 milijuna kilometara. Internacionalni tim profesionalnih testnih vozača učine više od 67,000 testova  – te prijeđu put oko svijeta 500 puta prije nego neka inovacija bude odobrena. Na taj način Continental može biti siguran da će izaći s najsigurnijim, najudobnijim i najpouzdanijim rješenjima u području mobilnosti. 

Winter Tire Test Research

Svojstva gume

Sezona
Ljetne
Load Index
91
Indeks brzine
H
Class
C1

Dimenzije

Širina
195
Visina
65
Promjer gume
15

Učinkovitost gume

Prijanjanje gume
A
Potrošnja goriva
C
Noise
B
Sve Informacije o proizvodu (specifiakcija i opis) služe samo za referencu i temelje se na najnovijim informacijama dostupnim u vrijeme objave. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Felga nije uključena u cijenu gume osim ako nije drugačije navedeno. Montaža nije uključena u cijenu.
Informacijski list možete preuzeti ovdje.
Tehničke podatke možete pogledati ovdje.
INCH daje jamstvo od 12 mjeseci na ovaj proizvod. Više o jamstvu ovdje.
Povrat ovog artikla je moguć u roku od 14 dana od dana primitka artikla ne navodeći za to razlog. Više o povratima ovdje.

Povezani artikli

Istaknuti artikli