Vredestein Quatrac5

195/50 R15
€68.03 HRK 512.57
€64.63 HRK 486.94
Gotovinom poštaru ili u poslovnici. Opcija na zadnjem koraku kupovine.
Dostava2-5 radna dana
Marka VREDESTEIN
Broj artikla00185
 • Brza dostava
  Dostava u cijeloj Hrvatskoj
 • Podrška
  obratite nam se za sve
 • 100% sigurno
  Sigurni načini plaćanja
 • Vruća ponuda
  Jedan od najvećih lagera

Vredestein - Home | Facebook

Zašto Vredestein

Revolucionarna tehnologija guma naša je svrha od prve biciklističke gume proizvedene 1910. godine. Od tada smo proizveli gume kojima smo osvajali zlatne medalje, lomili svjetske rekorde i iznova definirali sigurnu, neometanu i preciznu vožnju.

Naše četiri ključne vrijednosti vode naše ljude kroz ideje koje smišljamo, odluke koje donosimo i proizvode koje razvijamo. One su naša karta za budućnost koja nam omogućuje oblikovanje vlastitog puta u inoviranju i proizvodnji guma, kao i uvijek do sada.

Prepoznatljivo europski

Mi smo Europljani po rođenju i naravi. Naše gume dizajniramo i ispitujemo na europskim cestama kako bismo bili sigurni u njihove performanse na svim površinama u i u svim vremenskim uvjetima. Od zaleđenih alpskih nizbrdica do obalnih krstarenja u sumrak i zoru, naše europsko naslijeđe nadahnjuje nas za vrhunske industrijske standarde u dizajnu i performansama guma.

Naslijeđena baština

Naše naslijeđe su iskustva stvorena kroz proizvode koje dizajniramo. To je nasljeđe koje nas je vodilo kroz posljednjih 110 godina inovacija i nastavlja nas nadahnjivati u potrazi za savršenim vozačkim iskustvom. Čak i nakon stoljeća napredovanja u tehnologiji guma, znamo da je naša priča tek počela.

Dizajnersko razmišljanje

Kako biste postigli izvanredne radne značajke, prvo ih morate dizajnirati. Sa svakom novom gumom nastojimo ispitati ograničenja i pomaknuti granice dizajna guma s proizvodima koji su dizajnirani za poboljšanje mogućnosti i estetike vozila. Sa svakim novim izdanjem postavljamo novo mjerilo za budućnost tehnologije guma. 

Vrhunske performanse

Svijet se neprestano mijenja, a s njim i način našeg kretanja. Vrhunskom tehnologijom guma za budućnost želimo se prilagoditi potrebama današnje mobilnosti. Usredotočeni smo na doživljaj vožnje u kojem vi i vaše vozilo ostvarujete puni potencijal, bilo to u biciklizmu, svakodnevnoj vožnji ili poljoprivrednim radovima.

Svojstva gume

Sezona
Cjelogodišnje
Load Index
82
Indeks brzine
V
Class
C1

Dimenzije

Širina
195
Visina
50
Promjer gume
15

Učinkovitost gume

Prijanjanje gume
C
Potrošnja goriva
D
Noise
B
Sve Informacije o proizvodu (specifiakcija i opis) služe samo za referencu i temelje se na najnovijim informacijama dostupnim u vrijeme objave. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Felga nije uključena u cijenu gume osim ako nije drugačije navedeno. Montaža nije uključena u cijenu.

Trenutno smo u procesu postavljanja informacijskog lista za ovaj proizvod. Možete ga ručno pronaći ovdje.
INCH daje jamstvo od 12 mjeseci na ovaj proizvod. Više o jamstvu ovdje.
Povrat ovog artikla je moguć u roku od 14 dana od dana primitka artikla ne navodeći za to razlog. Više o povratima ovdje.

Povezani artikli

Istaknuti artikli