Prodajemo Uniroyal gume, ljetne, zimske, cjelogodišnje gume Split

Uniroyal gume


Kišni uvjeti? Nema problema, tu je Uniroyal!U našoj ponudi imamo Uniroyal gume, za više informacija nam pošaljite upit na mail ili dođite kod nas. :)

Cijene Uniroyal guma možete odmah saznati na našoj Facebook stranici. Pošaljite nam poruku u inbox Messenger i virtualni asistent će Vam odmah javiti cijenu za Vaše dimenzije guma :)

Uniroyal je stručnjak za kišne uvjete!


Već više od 30 godina, Uniroyal brand zastuplja stručnost na visokoj razini u razvoju kišne gume. Kao inovator kišne gume, Uniroyal je uvijek bio sinonim za najbolje.

Svaki od proizvoda beskompromisno je dizajniran za pružanje optimalne performanse i sigurnosti na mokroj cesti. Ova vodeća pozicija je dokazana kroz širok raspon neovisnih testova.

Postoji dobar razlog zašto je slogan "Uniroyal - kiša guma" jedan od najpoznatijih u svojoj industriji u cijeloj Europi.

Naš cilj je da budete sigurni na cesti u svako doba - čak i kada su uvjeti mokri.

Najviša razina sigurnosti na mokrim cestama - to je naša filozofija.

Istraživanje sigurnosti

Naš razvoj proizvoda temelji se na intenzivnom istraživačkom radu. Stalna poboljšanja svih komponenti guma iz gazišta i konture pa sve do gumene smjese, napravili su naše ime sinonim za tehnologiju kiša guma. Glavni cilj gume u vlažnim vremenskim uvjetima je kanalizirati vodu daleko od gume. Na 60mph Uniroyal guma može raspršiti vodu po stopi od osam litara - Uniroyal gume stvarno mogu odbijati vodu.
Ukratko: gume su dobre na suhom, ali briljiraju kad je kiša!

Ne dopustite da Vam vrijeme upropasti dan!