Sava gume

Jedan od najvećih proizvođača guma u Srednjoj Europi!

U našoj ponudi imamo Sava gume, za više informacija nam pošaljite upit na mail ili dođite kod nas. :)

Pitajte asistenta

Sava – guma europske kvalitete

Kada kupite gume Sava znate da ste odabrali kvalitetu koja je ukorijenjena u europsko naslijeđe i poticana tehnologijom tvrtke Goodyear.

Kvaliteta Sava dolazi po razumnim cijenama s dobrom izdržljivosti gume. Možete imati mirnu savjest i biti sigurni da ste obavili povoljnu kupnju.

Gume Sava izrađuje visoko educirano i iskusno osoblje koristeći najnapredniju proizvodnu opremu. Sve gume Sava prolaze temeljito ispitivanje kvalitete u slovenskoj tvornici prije dostavljanja u druge dijelove Europe. Možete biti sigurni da je svaka guma koju kupite od tvrtke Sava sukladna strogim standardima kvalitete koji omogućuju tvrtki Sava da s pouzdanjem nudi jamstvo kvalitete Sava sa svim prodanim gumama.

Sve potrošačke gume Sava imaju jamstvo na izradu i materijal ili dizajn sukladno uvjetima EMEA jamstva za gume tvrtke Sava. Uvjeti i odredbe jamstva primjenjivi u određenoj zemlji mogu se na zahtjev dobiti od prodavača guma u pripadajućoj zemlji.

Sava – osnažena tehnologijom Goodyear

Tvornica za proizvodnju Sava u Kranju u Sloveniji među najnaprednijim je tvornicama za proizvodnju gume u Europi. Ova tvornica proizvodi uglavnom zimske gume visoke izdržljivosti za tvrtku Sava ali i za druge marke tvrtke Goodyear srednje i visoke kategorije koristeći najmoderniju tehnologiju.

Godišnja proizvodnja u tvornici Sava u Sloveniji je oko osam milijuna guma. Godišnje se gotovo isti broj guma Sava i proda diljem svijeta. Sava zapošljava više od 1.600 zaposlenika u Europi.

SVE GUME