Continental gume

Sigurnost na svakoj cesti

U našoj ponudi imamo Continental gume, za više informacija nam pošaljite upit na mail ili dođite kod nas. :)

Pitajte asistenta

Od svog osnivanja 1871. godine, Continental radi na ostvarenju jednog cilja: Dovesti sigurnost na cestu bez kompromisa u pogledu udobnosti i zadovoljstva vožnje. Od prve gume s uzorkom u gaznoj površini na svijetu, do vizionarske gume eContact i naših inovacija u području sigurnosti u svijetu automobilizma, već više od 140 godina mi neprestano razvijamo našu stručnost u području mobilnosti, transporta i procesiranja. Dok čitate ove retke, više od 200.000 visokokvalificiranih zaposlenika u 53 zemlje rade na tom cilju.

Njemački inženjering i preciznost su legendarni. Kao izumitelji prve gume na svijetu s uzorkom u gaznom sloju, sa svakim novim proizvodom Continental dokazuje taj inventivni duh. Središte našeg iskustva u inventivnosti nalazi se u Hanoveru, Njemačka.

Infrastruktura za istraživanje, sa svojom enorrmnom stazom za testiranje, koja ima međunarodnu reputaciju, Contidromom, umrežuje stručno znanje više od 1000 marljivih znanstvenika, inženjera i konstruktora iz Europe i SAD-a. A svaki novi test ima jednostavnu svrhu: učiniti vožnju sigurnijom. Sve to, naravno, prema najvišim njemačkim standardima – već više od 140 godina.

SVE GUME