Ultimativni vodič za kupnju auto guma!

  • 13/09/2022

Kol'ko para, tol'ko muzike pajdo moj...


Hmm, koliko puta su Vam rekli ovu gore rečenicu, a Vi se u glavi zamislili i sebi rekli ma ovaj priča gluposti, može se i pametnije! E pa onda ste na dobrom članku! Idemo u par koraka napisati kako što pametnije odabrati gume za Vašeg limenog ljubimca.

Korak 1 - Lokalna klima

Pitanje 1 i 2:
Splićo ste koji se ne miče iz grada? Ili pak Šibenčanka kojoj je njena Riva sve?

Ako ste odgovorili pozitivno na pitanje, znači da niste neki zimski tip i možda ima smisla uzeti Uniroyal gume (klikni me) koje su prilagođene za naše mediteransko područje.

Pitanje 3:
Sigurni ste da će Vam žena kad tad doći sa pitanjem: "A dragi, nisi me vodija na advent u Zagreb prošle godine. Obeća si ove!"

Ako ste sigurni u ovakav razvoj situacije, onda morate kao svaki muškarac predvidjet događaj i pametno odabrati kvalitetne zimske gume (klikni me).

Korak 2 - Stil vožnje

Kratke vožnje do dućana? Duge vožnje po autocesti? Gas u zavoju?
Stil vožnje uvelike utječe na gume i treba pripaziti pri odabiru.

Razmislite o ovim pitanjima pa nam se ispovjedite na pultu!

Korak 3 - Što vozite?

Onaj veliki auto na 4x4 za nadoknadu kompleksa (šalimo se ajde, znamo da su dobri, samo smo ljubomorni), smartića, karavan, itd..

Svako auto priča svoju priču, te treba pametno pristupiti odabiru guma.

Korak 4 - Kol'ko para, tol'ko muzike


Nije istina, može se dobro i optimalno proći, samo treba razmisliti i popričati sa INCH teamom.
Budite iskreni i prema nama i prema sebi. Ako podsvjesno znate da će Vas žena natjerati na advent u Zagreb, onda nema zezancije. Kupite zimske gume i mir u kući je zagarantiran!Ugodan ostatak dana i lijep pozdrav želi Vam INCH!