Kupnja guma na inch.hr i online rezervacija termina

  • 08/04/2023

Kupovina guma na internetu postaje sve popularniji način nabave automobilskih guma, pa smo tako i mi odlučili staviti našu ponudu na webshop i povezati kupovinu sa online rezervacijom termina za montažu. Na inch.hr možete pronaći širok izbor guma, poznatih proizvođača kao što su Michelin, Continental, Pirelli, Uniroyal, Nexen, Hankook i drugi. No, kupnja guma samo je prvi korak, nakon toga je potrebno odabrati termin za montažu kako bi izbjegli dugotrajno čekanje i velike redove prilikom zamjene guma.

Kako najbolje kupiti gume na inch.hr?

Prije svega, bitno je znati dimenzije guma koje su prikladne za vaše vozilo. Na stranici inch.hr možete pronaći jednostavan alat za pretraživanje dimenzija guma za vaše vozilo. Osim dimenzija guma, bitno je odabrati i proizvođača guma koji odgovara vašim potrebama i proračunu. Za dodatnu sigurnost, možete se konzultirati s inch.hr timom koji će vam pomoći pri odabiru najbolje gume za vaše vozilo.

Kada ste odabrali željene gume, potrebno je unijeti podatke za dostavu i odabrati način plaćanja. Jedna od prednosti kupnje guma na inch.hr je mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dostave (5% popusta!). Nakon što ste unijeli sve potrebne podatke, vaše gume bit će dostavljene na željenu adresu ili direktno u poslovnicu. 

Kako dogovoriti termin za montažu guma?

Nakon što ste naručili gume direktno u poslovnicu, potrebno je dogovoriti termin za montažu. Preporučuje se dogovoriti termin za montažu odmah nakon naručivanja guma kako biste izbjegli čekanje i velike redove prilikom zamjene guma. 

Na stranici inch.hr, nakon što ste obavili kupnju, otvorit će vam se mogućnost za dogovor termina montaže. Ovdje možete odabrati datum i vrijeme koje vam najbolje odgovara. Nakon što ste odabrali termin, bit će vam poslana potvrda o terminu montaže putem e-pošte.

Sretnu kupovinu želi Vam inch.hr

 

ps: Kako izgleda rezervacija montaže