Kako ispravno skladištiti gume

  • 07/04/2023

Skladištenje guma nije uvijek jednostavno, ali ako želite da vaše gume izdrže duže vrijeme i ostanu sigurne za vožnju, važno je da ih pravilno skladištite. U nastavku su neki savjeti o tome kako ispravno skladištiti gume:

  1. Temeljito ih očistite - prije skladištenja, obavezno temeljito očistite gume. Uklonite sve prljavštine, blato i ostatke ulja ili benzina. Također, provjerite jesu li gume suhe prije nego ih pohranite.

  2. Čuvajte ih na hladnom i suhom mjestu - gume je najbolje skladištiti na hladnom i suhom mjestu, poput podruma ili garaže. Idealna temperatura skladištenja je između 5 i 25 Celzijevih stupnjeva, a vlažnost bi trebala biti manja od 50%.

  3. Držite ih dalje od sunčeve svjetlosti - sunčeva svjetlost može oštetiti gumu i uzrokovati pucanje. Stoga je najbolje čuvati gume u tamnom prostoru.

  4. Nemojte ih savijati - gume je najbolje skladištiti u uspravnom položaju, a ne savijati ih ili ih ostavljati položenima na boku.

Kako u INCH čuvamo za vas gume

U INCH-u smo se pobrinuli za ispravno skladištenje vaših guma. Naša skladišta su klimatizirana, suha i tamna, što osigurava da vaše gume ostanu u najboljem mogućem stanju dok ih ne zatrebate. Sve što trebate učiniti je doći u našu poslovnicu, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Naše osoblje će vam zamijeniti zimske za ljetne gume i pohraniti one koje ne trebate u naše skladište. Tako ne morate brinuti o ispravnom skladištenju guma, jer mi ćemo to učiniti umjesto vas.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći!